Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V osmém týdnu tipovačky byl nejlepší davis

protenis.cz napsal briza 01.03.2016

V posledním únorovém týdnu se již téměř tradičně tipovaly tři mužské ATP turnaje a dva podniky WTA. Nejlépe obsazený turnaj se v uplynulém týdnu odehrál v Dubaji. Zde zcela pochopitelně 92 % tipujících očekávalo vítězství Novaka Djokoviće, a tak byli nepříjemně překvapeni jeho odstoupením ve čtvrtfinále pro oční infekci. Titul pro Stana Wawrinku předpověděli pouze 3 hráči, z nichž jedním byl davis, kterému především právě tento tip zajistil celkové týdenní vítězství. V tipování Dubaje byl ale ještě o 2 body úspěšnější Jarmil, jenž navíc uhádl i postup Jaziriho a Čoriče do druhého kola. Tipovačka.

Tričko Protenis

V Acapulcu se obecně nejvíce věřilo Nishikorimu, který ale nenaplnil očekávání stejně jako nasazená jednička Ferrer. Kompletní složení neodhadl nikdo, a tak se z vítězství radoval elbunda, který jako jeden ze tří hráčů očekával úspěšný přechod Thiema z antuky na tvrdý povrch.

Tipování Sao Paula bylo o poznání vyrovnanější, než tomu bylo u ostatních mužských turnajů tohoto týdne. Na titul se nejvíce věřilo trojici Paire, Almagro a Cuevas, přičemž zvítězil třetí jmenovaný. A z triumfu se mohl radovat také mates559, který kromě Cuevase uhádl i semifinále pro Lajoviče.

Ženský turnaj v katarském Doha měl sice velkého pavouka, ale překvapivých výsledků v něm bylo snad ještě více, než na přechozím podniku v Dubaji. Vítězku Suarez-Navarro netipoval nikdo, a tak se z vítězství mohla radovat filipka, která ji poslala alespoň do finále.

V Acapulcu turnaj výrazně poznamenalo odstoupení Azarenkové, které na titul věřila drtivá většina hráčů. To ale ještě umocňuje výkon panzemana, který výsledky turnaje od semifinále předpověděl zcela přesně.

V průběžném pořadí sezony udržel vedení Plitti, kuzelkar zůstal třetí a na druhé místo se propracoval MEKY, zatím se výrazněji propadli sisa92 a radimd.

Top ten tipovačky 2016 po 8. týdnu
1. Plitti 1720
2. MEKY 1719
3. kuzelkar 1712
4. jiri.dobrusky 1699
5. Andr3w 1696
6. sisa92 1695
7. Vencano 1688
8. radimd 1686
9. rf75 1667
10. Karol.Vel­ky 1653

35



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)